ALL-SEASON FABRIKANT VAN HET JAAR

Het premium bandenmerk Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild erkend vanwege zijn expertise in all-season banden met de benoeming tot all-season fabrikant van het jaar. Het merk heeft vorige maand ook een belangrijke mijlpaal bereikt met de productie van zijn 22 miljoenste all-season band. Vredestein produceert al meer dan 26 jaar all-season banden in verschillende soorten en maten, en biedt nu de grootste keuze aan bandenmaten voor personenauto's en lichte bedrijfswagens in Europa.

Met het brede scala aan bandenmaten en -modellen heeft Vredestein een all-season band voor bijna elk type auto. Het merk noemt drie belangrijke voordelen voor consumenten die kiezen voor all-season banden.

VOORDELEN VOLGENS GEBRUIKERS

Optimaal gebruiksgemak

Als bestuurder hoeft u de banden niet meer tweemaal per jaar te wisselen. Omdat all-season banden het hele jaar door onder de auto blijven, bent u minder tijd kwijt aan het wisselen van banden.

Lagere kosten

Een tweede pluspunt is de kostenbesparing doordat er niet hoeft te worden geïnvesteerd in een extra set banden en wielen of bandenspanningssensoren (TPMS).

Ultieme veiligheid in milde en snel veranderende klimaten

Vooral in landen met een mild klimaat, waar de temperatuur op dezelfde dag snel van -1 tot 10 graden Celsius kan gaan, zijn all-season banden de veiligste keuze. Winterbanden zijn de veiligste optie in landen waar de winterse omstandigheden extremer zijn.

GEWELDIGE PRESTATIES, OVERAL EN ALTIJD

De ideale all-season band voor de meeste automodellen is de Quatrac 5 (13-20 inch) van Vredestein, die uitstekende prestaties biedt in zowel zomerse als winterse omstandigheden. Dan is er de Vredestein Quatrac Pro (17-21 inch), die speciaal is ontworpen voor zwaardere auto's vanaf 1600 kg, zoals SUV's en auto's met een hoog vermogen. De rubbersamenstelling is bestand tegen grotere krachten en het loopvlak biedt uitstekende prestaties, zelfs bij hogere bandentemperaturen. Het is ook de enige all-season band die kan worden gebruikt bij snelheden tot 300 km/uur. Vredestein heeft ook rekening gehouden met lichte bedrijfswagens bij de ontwikkeling van all-season banden en biedt momenteel de Vredestein Comtrac 2 all-season in maten van 15 tot 16 inch.

Vredestein

Ontvang ons laatste nieuws en updates