Prestatievoorsprong

 

De limiet is waar de grenzen worden verlegd en de maatstaven van uitmuntendheid opnieuw worden gedefinieerd. Het is de eindbestemming van elke band die wij ontwerpen en de drijvende kracht achter onze innovaties voor de toekomst van superieure rijervaringen.

De benadering van bandenontwerp en -prestaties van Vredestein heeft van ons een toonaangevende fabrikant van allseason-banden gemaakt, het snelst groeiende segment voor onze industrie in Europa. Sinds 1993 zijn wij toonaangevend op de markt voor allseason-banden en produceren wij continu banden die onder alle omstandigheden en alle vier de seizoenen topprestaties kunnen leveren.

Onze testwinnaars:

De prestaties van onze banden worden consequent erkend in ons assortiment allseason-banden op basis van strenge industriële tests. Om ervoor te zorgen dat elk product dat wij produceren in staat is om de superieure veiligheid, controle en comfort te bieden die wij verwachten, moeten ze worden beoordeeld samen met de beste in de industrie en veel van onze producten zijn met prijzen bekroond.

AutoBild-herkenning:

Onze banden zijn getest door een aantal van 's werelds meest gerespecteerde automobielinstellingen, waaronder het Duitse autotijdschrift AutoBild. Een tijdschrift dat, na uitgebreide tests samen met onze concurrenten, Vredestein in 2019 uitriep tot 'All-Season Manufacturer of the Year' en een aantal van onze banden erkende als de beste presteerders in hun categorie en onze allseason-expertise certificeerde.