Waarom Vredestein

 

Baanbrekende bandentechnologie is ons doel sinds de eerste fietsband die wij in 1910 produceerden. Sindsdien hebben we bandenproducten geproduceerd die gouden medailles opleverden, wereldrecords braken en hebben wij een nieuwe dimensie gegeven aan veilig, naadloos en nauwkeurig rijden.

Onze vier kernwaarden zijn de leidraad voor onze mensen bij de ideeën die wij bedenken, de beslissingen die wij nemen en de producten die wij ontwikkelen. Deze kernwaarden vormen onze routekaart naar de toekomst die ons in staat zal stellen onze eigen weg te blijven volgen op het gebied van bandeninnovatie en -productie, zoals wij altijd al hebben gedaan.

Typisch Europees

We zijn van oorsprong Europees van geboorte en van nature Europees. Onze banden zijn ontworpen en getest op Europese wegen om ervoor te zorgen dat de banden die wij produceren presteren op elke ondergrond en in elk weer. Van ijsbedekte afdalingen in de Alpen tot kustcruises tijdens de gouden uren, ons Europese erfgoed inspireert ons om de industrienormen op het gebied van bandenontwerp en prestaties te overtreffen.

 

Onmiskenbaar Europees

 

Rijk verleden

Onze erfgoed zit hem in de ervaringen die wij creëren met de producten die wij ontwerpen. Een erfgoed dat ons de voorbije 110 jaar van innovatie heeft geleid en ons nog steeds inspireert in ons streven naar de perfecte rijervaring. Zelfs na een eeuw van vooruitgang in bandentechnologie, weten wij dat ons verhaal nog maar net begonnen is.

 

Rijk erfgoed  

 

Technologie op basis van design

Om uitzonderlijke prestaties te bereiken, moeten de banden eerst ontworpen worden. Wij streven ernaar om met elke nieuwe band die wij ontwikkelen, de grenzen van het bandontwerp te verleggen met producten die zijn ontworpen om het voertuig waarop ze zijn gemonteerd zowel qua capaciteit als esthetisch te verbeteren. Met elke nieuwe release wordt een nieuwe standaard gezet voor toekomstige bandentechnologie.

 

Ontwerpdenken 

 

Prestatievoorsprong

De wereld verandert voortdurend en de manier waarop wij bewegen verandert mee. Wij zijn gedreven om ons aan te passen aan de mobiliteitsbehoeften van vandaag met de hoogwaardige bandentechnologie van morgen. Wij richten ons op hoe onze producten u en uw voertuig optimaal kunnen laten rijden, of het nu gaat om fietsen, dagelijks rijden met een auto of landbouwwerkzaamheden.

 

Prestatievoorsprong