30 jaar all-season expert

Zwart-witfoto van het interieur van een oude bandenfabriek. De foto toont een verzameling banden verspreid over de vloer, met stapels banden netjes op de voorgrond.

Ontdek onze tijdloze reis

Met 110 jaar expertise definieert onze erfenis ons, het maken van uitzonderlijke banden sinds dag één. Vertrouwen verdiend, kilometer voor kilometer, terwijl we aan uw zijde rijden, geleid door ervaring.

Bekijk de heritage video

Dynamische auto die indrukwekkende rijvaardigheden laat zien: driften op een besneeuwd terrein, bochten nemen op een nat wegdek en knallen door een droog asfaltvlakte.

De toekomst van prestaties

Omarm pure prestaties. Onze banden houden wegen en harten in hun greep en ontketenen ritten die vriendschappen en avonturen smeden. Laat ze vreugde, vertrouwen en tevredenheid harmoniseren en het ritme van uw reis bepalen.

Geparkeerde auto 's nachts, met gedoofde koplampen, gefotografeerd vanuit een lage hoek, met de voorband in de schijnwerpers. De 'Vredestein Tyres' met het kenmerkende 'Italdesign'-accent."

Voorbij de loopvlakpatronen

Ons DNA is verweven met design, waardoor rubber een functioneel meesterwerk wordt. Het gestroomlijnde profiel en de zijwanden belichamen onze toewijding - essentieel voertuigonderdeel, kunstzinnigheid van Italiaans design.

Helicopterview van een rechte weg begrensd door groen bos aan de ene kant en oranje gebladerte aan de andere kant. De weg maakt een bocht aan het einde.

Proudly European

Banden die vooruitstrevend zijn op de Europese wegen, gevormd door traditie, verfijnd door afdalingen in de Alpen en gedreven door technologie. Ons trotse Europese merk wordt gekozen door coureurs over de hele wereld en bepaalt de norm voor bandenkwaliteit.

Gedemonteerd aanzicht van band met genummerde onderdelen en namen: 1. Loopvlak, 2. Onderloopvlak, 3. Zijwand, 4. Kraaglaag, 5. Gordellagen, 6. Gumrand, 7. Karkaslaag, 8. Binnenvoering, 9. Apex, 10. Loopvlaknaad, 11. Karkaslaag, 12. Karkaslaag, 13. Karkaslaag. Kraal, 11. Velgkussen, 12. Vleugeltip.

Het is niet zomaar een zwarte cirkel!

Onze band is niet alleen een zwarte cirkel, maar belichaamt ook verfijnde wetenschap. Ons streven naar innovatie op de weg maakt Vredestein Quatrac Pro + vierseizoenenbanden uniek.

  • Bouw voort op 30 jaar ervaring in vierseizoenenbanden
  • Breedste assortiment vierseizoenenbanden in de markt
  • Speciaal ontworpen voor high-performance auto's en SUV's

View from the side of a parked automobile. The image prominently displays a 'Quatrac Pro +' tyre in the foreground

All-season

Zicht vanaf de zijkant van een geparkeerde auto. De afbeelding toont prominent een 'Quatrac Pro +'-band op de voorgrond.

Dromen voeden en passie aanwakkeren

 

Bij Vredestein wekken we passie op en gaan we verder dan logo's op banners. We omarmen erfgoed, versterken prestaties en delen ambities door middel van partnerschappen. Elke samenwerking is een viering van de menselijke geest en het streven naar uitmuntendheid. Ga met ons mee op deze reis.

Always pushing forward

Manchester United spelers poseren voor de foto. "Always Pushing Forward" kan worden gelezen

Manchester United

Vredestein heeft een dynamische band met Manchester United. In navolging van Manchester United verenigen we innovatie en uitmuntendheid op en naast het veld. Samen herdefiniëren we grenzen en inspireren we tot triomf.

Bekijk de video

Erfenis verder brengen

Achteraanzicht van een oude cabriolet in beweging, glijdend over de weg. Twee passagiers zitten, elk met een arm opgeheven in genot.

1000Miglia

Vredestein eert tijdloze elegantie met het 1000Miglia-sponsorschap - een eerbetoon aan het klassieke auto-erfgoed. Onze banden slaan een brug tussen verleden en toekomst en dragen de erfenis van uitmuntendheid met zich mee, zoals klassiekers die verhalen met zich meedragen.

Bekijk de video

Stabiliteit bevorderen

Prachtige besneeuwde baan onder een heldere hemel, omringd door donkere bomen op de achtergrond. Bij de ingang van het parcours staat 'Vredestein Tyres' prominent afgebeeld op de toegangsbanieren.

Alpine skiën

Ons partnerschap voor het Alpine Ski Championship, dat de passie voor de piste aanwakkert, weerspiegelt de toewijding aan prestaties. Net als atleten die hun grenzen verleggen, stellen onze banden bestuurders in staat om de competitie aan te gaan en belichamen ze de geest van het verleggen van grenzen.

Bekijk de video

Pushing Limits Forward

Lopers naderen het einde van een race, aangemoedigd door een enthousiaste menigte langs metalen barricades met het opschrift 'Vredestein Tyres'. Torenhoge bomen omlijsten het tafereel en op de achtergrond is de basis van de Eiffeltoren zichtbaar.

Paris 20km

Als hoofdsponsor van de 20km van Parijs zet Vredestein Tyres de prestaties op scherp. Net zoals onze banden de Europese wegen beheersen, bedwingen de deelnemers de 20km met ongeëvenaarde dapperheid. Een viering van uitmuntendheid, waarbij elke stap de weerspiegeling is van een meedogenloos streven naar kwaliteit.

 

 

FAQ

 

 

 

 

Volg ons via

Facebook Icon Facebook Icon
Instagram Icon Instagram Icon
LinkedIn Icon LinkedIn Icon

 

 

VIND JOUW LOKALE VERKOOPADRES

Zoek een verkoopadres om Vredestein-banden te kopen