Banden kopen

Vredestein Filmactie

GRATIS BIOSCOOPBON TER WAARDE VAN 25 EURO BIJ AANSCHAF VAN 4 VREDESTEIN BANDEN.
Actie is van toepassing op alle aankopen van 1 t/m 30 november 2019

 

Website promo image- 1205x673 px.jpg
promo image QPR Technical Video.png

Nieuwe Quatrac Pro all-season voor hoge prestaties

Apollo Vredestein versterkt met de introductie van een gloednieuwe all-season band, de Vredestein Quatrac Pro, zijn positie in het all-season segment in Europa. Dit is de eerste all-season band die speciaal is ontworpen voor het ultra-high performance-segment (UHP) en auto's zoals de Alfa Romeo Stelvio, Volvo XC90 en de BMW 5-serie.

WINTRAC PRO ALS BESTE GETEST IN DE AUTO BILD-TEST 2018

Het toonaangevende Duitse automagazine Auto Bild sportscars heeft in het oktobernummer de resultaten gepubliceerd van zijn nieuwste winterbandentest. Vredesteins 245/45 R18 Wintrac Pro kwam als winnaar uit de bus. De band kreeg de prestigieuze vermelding voorbeeldig (vorbildlich).

2018.0001_Wintrac Pro 1200x628_v2.jpg
The new Volkswagen Touareg  (1).jpg

Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg

De kwaliteit en prestaties van de producten van Apollo Vredestein hebben erkenning gekregen van Duitse autofabrikant Volkswagen, die  recentelijk besloot om de nieuwe Volkswagen Touareg uit te gaan rusten met twee 18" premium producten van Vredestein.

Trotseer de winter: De nieuwe Wintrac Pro

Apollo Vredestein heeft vandaag een gloednieuwe Vredestein-winterband met zeer hoge prestaties geïntroduceerd. De Vredestein Wintrac Pro werd onthuld tijdens een speciaal productintroductie-evenement op The Tire Cologne en zal zorgen voor ongeëvenaarde winterprestaties voor auto's met het grootste vermogen

BLUE HALO NEW Wintrac Pro.jpg
Bandenmerken top 10.jpg

Bandenmonitor: Vredestein wint wederom marktaandeel in Nederland

Het aantal auto’s dat in Nederland rondrijdt op banden van premiummerken als Continental, Michelin en Bridgestone is de afgelopen twaalf maanden teruggelopen. Dat blijkt uit de meest recente Kwik-Fit Bandenmonitor.

Vredestein OEM-banden voor Volkswagen, SEAT en Ford

Vredestein is geselecteerd voor de eerste montage van de Volkswagen Polo, SEAT Ibiza en Ford EcoSport. De levering aan de drie autobedrijven is inmiddels begonnen.

DB2017AU01248_small.jpg
new_animatie-quatrac-5-without-button 2.png

#ROCKTHEROAD

Het doel van Vredestein is u de vrijheid geven die u zoekt. Bij Vredestein ontwikkelen en produceren we banden die de prestaties van elk voertuig verbeteren.
Een band van Vredestein is ontwikkeld om optimaal te presteren en altijd voor een zo groot mogelijke vrijheid van de gebruikers te zorgen. We streven ernaar alle bestuurders de veiligste en best mogelijke rijervaring te bieden