VREDESTEIN WORDT ALS OFFICIËLE BANDENPARTNER HOOFDSPONSOR VAN MILLE MIGLIA

Als premium bandenmerk met een rijke geschiedenis sinds 1909 heeft Vredestein veel overeenkomsten met de Mille Miglia rally voor klassieke auto’s. Deze verwantschap heeft nu geleid tot een nieuwe sponsorovereenkomst voor de periode 2017 tot 2019.

Het premium bandenmerk Vredestein is al sinds jaar en dag een sterke aanwezigheid in de wereld van de klassieke autobanden. Het merk heeft een uitgebreide portefeuille aan modellen die specifiek zijn ontworpen voor vintage voertuigen, zoals de Sprint Classic, Snow Classic, Grip Classic en Transport Classic. De Mille Miglia is een prestigieus race-evenement met een bijzondere geschiedenis en brede bekendheid in de wereld van klassieke auto’s en ver daarbuiten.

 

“Vredestein en Mille Miglia delen een rijke Europese achtergrond en een passie voor vintage auto’s,” aldus Tanneke Reinders, marketing director Europa bij Apollo Vredestein. “Als leider in het ontwerpen en produceren van klassieke banden die een vintage uiterlijk combineren met moderne prestaties is het een logische stap om op te treden als officiële bandenpartner van de Mille Miglia. Zowel Vredestein als Mille Miglia willen ervoor zorgen dat autorijders maximaal kunnen genieten van de unieke vrijheid die klassieke auto’s bieden. Met deze overeenkomst kunnen we verdere stappen nemen om dit te bewerkstelligen.”

Vredestein

Ontvang ons laatste nieuws en updates