VREDESTEIN CLASSIC LINE GEÜPGRADED

Vredestein is terecht toonaangevend in het segment klassieke banden. Recente upgrades in ons programma en de toepassing van silica in de producten zullen voor een nog grotere voorsprong ten opzichte van de concurrentie zorgen.

Het zal autofans niet zijn ontgaan dat de populariteit van klassieke auto's de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Hun eigenaars zijn allemaal serieuze enthousiastelingen die alleen maar het beste voor hun geliefde auto's willen. Vredestein heeft een breed assortimenten waaruit zij kunnen kiezen. Met de Vredestein Grip Classic, Vredestein Sprint Classic en Vredestein Snow Classic is er voor vrijwel elke klassieke auto een Vredestein-band, of het nu een Volkswagen Kever, een snelle Aston Martin DB5 of een statige Bentley is. Vredesteins moderne technologie biedt elk voertuig meer efficiëntie, zuinigheid en veiligheid.

 

Verhoogde veiligheid dankzij nieuwe compound met silica
Het gebruik van silica in het profiel is een belangrijke innovatie en een stap vooruit op het gebied van veiligheid. Deze nieuwe compound zorgt voor een betere grip, zowel in droge als natte omstandigheden: de remafstanden zijn korter, de wegligging is beter en de tractie is in alle omstandigheden beter. Bovendien is de rolweerstand lager, net als de geluidsniveaus. Daarnaast hebben de wangen van alle banden van de Classic Line nu een kenmerkend, klassiek ontwerp, terwijl de maten aan de marktvraag zijn aangepast, waardoor onze focus meer op Europese auto's ligt.

Vredestein

Ontvang ons laatste nieuws en updates