VREDESTEIN KLASSIEKER & YOUNGTIMER TAXATIEDAGEN 2021

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan eens naar de Vredestein Klassieker Taxatiedagen voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!

TOT €40 KORTING OP VREDESTEIN CLASSIC BANDEN TIJDENS DE VREDESTEIN TAXATIEDAGEN!

Als u uw Vredestein Classic banden koopt tijdens de Vredestein taxatiedagen ontvangt u tot € 40,- korting op een set. De actie geldt alleen op de Vredestein taxatiedagen én bij het bedrijf waar de Vredestein-taxatie wordt gehouden. De korting wordt direct aan u gegeven op factuur. Klik hier voor de voorwaarden.

 

LAAT UW AUTO PROFESSIONEEL TAXEREN

Dit jaar vinden voor het 19e seizoen in successie de Vredestein Klassieker Taxatiedagen plaats. Tijdens deze dagen worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk, diversen.

Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

 

VERZEKERING

Een officiële taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 97,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur, iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

 

BANDENADVIES

De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

 

ONTMOET ANDERE LIEFHEBBERS

Naast deze voordelen zijn de taxatiedagen een uitgelezen moment om andere klassiekerbezitters te

ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Als u uw klassieker wil laten taxeren, neem dan contact op met het vermelde nummer van de taxatielocatie, zodat er een een afspraak kan worden gemaakt.

U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nieuwsgierig bent naar hoe het er op zo’n dag aan toe gaat.

Voor meer informatie kunt u mailen met customer.nl@apollovredestein.com of bellen met Vredestein Nederland: 053 - 488 87 77.

Buiten werktijden kunt u bellen met Gerard Eijkelenkamp: 06 - 22 79 58 87.

Vredestein

Ontvang ons laatste nieuws en updates