VREDESTEIN OP HET HOOGSTE NIVEAU

Naast dat wij continu werken aan de allerbeste producten, houden wij ook heel erg van fietsen. Dat zijn voor ons belangrijke redenen om om te investeren in de sport. Op die manier meten we hoe onze producten op het hoogste niveau presteren en gebruiken wij de terugkoppeling van renners en mechaniekers om onze product ontwikkeling naar een nog hoger niveau te tillen en nog net dat beetje beter te maken dan onze banden nu al zijn.. Dat doen we al jaren en zijn trots op de vele successen die we met atleten hebben mogen meemaken die op top niveau wedstrijden op onze banden hebben gewonnen. Zo begon het allemaal bij de bekende wielerploeg “Locomotief-Vredestein” en zijn er na die tijd veel grote wielrenners en mountainbikers geweest die op onze banden op professioneel niveau hebben kunnen presteren. Daar zijn we trots op en zullen sporters blijven steunen op weg naar succes.

Teams die wij momenteel steunen zijn:

Team Riwal-Securitas (pro-continental)

Adria Mobil (continental)

Vredestein Basso (continental)

Metec cyclingteam (continental)

Naast de sponsoring van wieler teams zijn we ook trotse official partner van de KNWU. Op deze manier stimuleren wij de sport waar we zo van houden en steunen we fietsers van elk niveau.

Door deze samenwerkingen is het mogelijk dat de teams kunnen presteren en ontvangen wij waardevolle informatie over onze banden en stimuleren we het fietsen in het algemeen. Op die manier kan iedereen op zijn eigen niveau presteren en genieten van de vrijheid die fietsen met zich meebrengt.

Ontvang de nieuwste aanbiedingen