Gecertificeerde Vredestein banden voor e-bikes

E-bikes zijn anders dan gewone fietsen, ze zijn zwaarder en rijden met een hogere snelheid. Hierdoor worden de banden blootgesteld aan een hogere belasting en impact en hebben ze specifieke eigenschappen nodig die zorgen voor een lange levensduur en veiligheid. Vredestein’s e-bike banden zijn uitzonderlijk goed uitgebalanceerd. De gebruikte rubbercompounds zijn ontwikkeld op basis van onze expertise in autobanden, waar ware belastingen, spanningen en schokken vaker voorkomen. Onze e-bike banden zijn ECE-R75 gecertificeerd en geschikt voor snelheden tot 50 km/u.

Extra anti-leklaag

De Vredestein Perfect E-Power (zwaardere e-bikes) en de Perfect xtreme (woon-werkverkeer en toerfietsen) zijn de meest populaire Vredestein banden voor e-bikes. Beide banden zijn voorzien van een extra 3mm anti-leklaag die zorgt voor de superieure bescherming die u nodig heeft om met een gerust hart op de fiets te stappen.

Veiligheid in alle weersomstandigheden

Elke fietser weet dat je bij veranderende weersomstandigheden een beetje je voorzichtiger bent, vooral als je in de regen of sneeuw op de fiets zit. Om u de controle te geven die u nodig heeft, ontwikkelde Vredestein de Perfect 4 seasons band. Deze band biedt u een uitstekende grip onder alle weersomstandigheden, zelfs bij hevige regen en sneeuw. Naast de uitstekende grip beschikt de Perfect 4 seasons over een superieure lekbescherming om van elke rit een geweldige en veilige rit te maken.

Ontvang de nieuwste aanbiedingen