Klassieke banden van Vredestein

Vredestein Klassieker Taxatiedagen 2021

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan eens naar de Vredestein Klassieker Taxatiedagen voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!

Banner Feature article list 1208x720px.jpg
Vredestein Mille Miglia 08.jpg

Vredestein officiële bandensponsor voor Mille Miglia

Als premium bandenmerk met een rijke geschiedenis sinds 1909 heeft Vredestein veel overeenkomsten met de Mille Miglia rally voor klassieke auto’s.

Vredestein ondersteunt Coppa delle Alpi 2019

De Mille Miglia staat bekend als ‘mooiste race ter wereld' en trekt jaarlijkse tijdens het vierdaagse zomerevenement de meest exclusieve klassieke auto's uit de hele wereld aan. Bovendien is de Coppa delle Alpi, de wintereditie van Mille Migla, in december 2019 na decennia voor het eerst weer nieuw leven ingeblazen. Als hoofdsponsor nam Vredestein met twee teams deel aan het evenement.

Coppa Promo image.jpg
new Promo Sprint classic.jpg

Beste prijs-kwaliteitverhouding voor Sprint Classic in test

Volgens Auto Bild Klassik biedt de Sprint Classic de beste prijs-kwaliteitsverhouding, de beste grip en de kortste remweg van alle geteste modellen op natte wegen.

VREDESTEIN SPRINT CLASSIC

De Sprint Classic van Vredestein voltooit het vintage uiterlijk van uw klassieke automobiel. De band werd speciaal ontworpen voor liefhebbers met een oog voor detail en vorm.

promo-classic.jpg