DLG erkenning voor Vredestein Traxion+ en TraxionXXL

Tijdens de landbouwbeurs Agritechnica in Hannover kregen de Vredestein Traxion+ en de Vredestein TraxionXXL een belangrijke onderscheiding.

DLG-Traxion-3.jpg
DLG Wear Test Promo DE.jpg

DLG-test: Traxion XXL-banden besparen € 1 per draaiuur

Een recente test door het onafhankelijke Duitse testinstituut DLG heeft aangetoond dat Vredestein Traxion-banden een veel voordeligere optie zijn dan tractorbanden van concurrenten.

Vredestein-banden nu beschikbaar op nieuwe John Deere-tractors

Apollo Vredestein heeft een samenwerking aangekondigd met tractorfabrikant John Deere uit Mannheim, Duitsland, voor de levering van Vredestein-tractorbanden. Vanaf maart 2019 kunnen kopers van een John Deere-tractor van de 6R- of 6M-serie kiezen voor Vredestein Traxion-banden als originele uitrusting.

Vredestein John Deere official photos_96dpi_1280x853px_E_NR-9340.JPG
Traxion 65_70 article gallery 1.png

Vredestein introduceert nieuwe band voor compacte tractoren

Apollo Vredestein heeft een nieuwe band toegevoegd aan de beroemde Vredestein Traxion-serie. De Traxion 65/70 haalt het uiterste uit de beproefde Traxion-technologie om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de compacte tractoren - zowel met standaard- als knikbesturing - die veelvuldig worden gebruikt in wijngaarden, boomgaarden en voor diverse overheidsdiensten.

NL_2018_technical_handbook_NL.jpg

NIEUW: HANDBOEK VOOR TECHNISCHE DATA 2018/19

Van conversietabellen en bandmaten tot bandspanningen en meer! Vind alle informatie over onze landbouwbanden in onze handige databoek!

Vredestein Traxion Optimall Demo Tour

Aan de introductie van de Traxion Optimall zijn uitvoerige tests voorafgegaan door zowel Vredestein als het gerenommeerde instituut DLG, die de unieke prestaties van deze nieuwe VF-band bevestigden.

139206.jpg
Thumbail Optimall Animation Video.JPG

VREDESTEIN INTRODUCEERT DE TRAXION OPTIMALL

Nieuwe generatie VF-band met Vredestein F+ technologie, met ongeëvenaarde eigenschappen op het gebied van tractie, brandstofzuinigheid en productiviteit.