MELD U NU AAN OM DE KRACHTIGE EN ELEGANTE KENMERKEN VAN DE ULTRAC PRO TE ERVAREN!

 
 

Vredestein heeft dit voorjaar een nieuwe Ultra-Ultra-High-Performance zomerband geïntroduceerd: de Vredestein Ultrac Pro.

Waar u normaal moet kiezen tussen een sportieve band of een comfortabele band brengt de Vredestein Ultrac Pro u het beste van twee werelden, onze nieuwe zomerband is een ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde rijeigenschappen en superieur rijcomfort – tegen een betaalbare prijs.

Graag willen we u de kans bieden om deze nieuwe Ultra-Ultra-High-Performance zomerband op spectaculaire wijze te ervaren op Circuit Zandvoort.

 

Datum:   Donderdag 11 april 2024 
Tijd:   13:00 – 21:30 
Locatie:   Circuit Zandvoort  
 

De Ultrac Pro is in een groot aantal maten beschikbaar in 18 - 24 inch, om compatibiliteit te garanderen met een breed spectrum aan sportwagens, supercars en high-performance sedans, hatchbacks en SUV's.

De laatste geheel nieuwe Ultra-High-Performance zomerband van Vredestein die op de markt werd gebracht, was de Ultrac Vorti, die de afgelopen jaren is geoptimaliseerd om zijn concurrentiepositie te behouden. De Ultrac Pro introduceert een nieuwe structuur, een nieuw profielontwerp en nieuwe materialen, en is een belangrijke stap voorwaarts ten opzichte van de huidige Ultrac Vorti+-banden.

De nieuwe Ultrac Pro profiteert van aanzienlijke recente investeringen van Apollo Tyres in zijn wereldwijde R&D- en productiemogelijkheden, waaronder een ultramodern virtueel prototype- en simulatieplatform.

De introductie van de Vredestein Ultrac Pro markeert 25 jaar nauwe samenwerking met Italdesign/Giugiaro. Het iconische design- en engineeringbedrijf is opnieuw verantwoordelijk voor het ontwerp van de wang van een gloednieuwe Vredestein-band, deze keer creëerde het bedrijf de eerste werkelijk asymmetrische look in de branche. Dit geeft de Ultrac Pro een zeer onderscheidende uitstraling, waardoor hij opvalt in een sterk concurrerend segment.
 


 

Header_ultracpro_experience_desktop