Ontvang tijdelijk bij aanschaf van 4 Vredestein banden* een Ocean Bottle en ondersteun met elke fles de inzameling van 1000 plastic flessen voordat deze in onze oceanen belanden. De fles is voorzien van een NFC Smart Chip om meer plastic te verzamelen bij elke vulling.

*Ontvang bij 2 Vredestein banden een Dopper thermosfles.


Ontvang een Ocean Bottle of Dopper!

Wist u dat er jaarlijks miljoenen tonnen plastic in onze oceanen belanden? Maar er is hoop! Laten we samen de strijd aangaan tegen plasticvervuiling met de Ocean Bottle! Ocean Bottle is niet zomaar een herbruikbare fles, het is een symbool van verandering. Met zijn innovatieve ontwerp en duurzame materialen helpt deze fles niet alleen om plastic afval te verminderen, maar ondersteunt hij ook projecten die plastic uit de oceanen halen. Voor elke verkochte fles wordt er geld ingezameld om plasticvervuiling te bestrijden en gemeenschappen in nood te ondersteunen.

De Ocean Bottle-thermosfles van 350 ml is een geweldige keuze voor warme dranken onderweg. De fles bevat gerecycled roestvrijstaal en ocean-bound plastic. Elke Ocean bottle financiert de verzameling van 1.000 plastic flessen in gewicht voordat ze de oceaan binnengaan. Plastic wordt verzameld door de lokale bevolking in delen van de wereld zonder afvalbeheerinfrastructuur. Via partners (o.a. Plastic Bank) wisselen verzamelaars plastic afval in voor dingen die ze nodig hebben, zoals collegegeld, gezondheidszorg, technische goederen en microfinanciering. De fles is voorzien van een NFC Smart Chip om meer plastic te verzamelen bij elke vulling. De innovatieve 360 dop laat aroma's circuleren en de dubbele thermische isolatie van gerecycled roestvrijstaal houdt dranken tot zes uur lang warm.

Apollo Tyres (Vredestein Tyres) draagt zelf ook bij aan de duurzaamheid. Wij nemen namelijk nu 100% van ons natuurrubber af bij bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid in de hele toeleveringsketen, in overeenstemming met de gedragscode van het Global Platform for Sustainable Natural Rubber (GPSNR). Het nieuwe initiatief, dat onlangs volledig van kracht is geworden en deel uitmaakt van de wereldwijde duurzaamheidsstrategie van Apollo Tyres, is van toepassing op de levering van natuurrubber aan de twee Europese productiefaciliteiten in Nederland en Hongarije.

Naast de ondersteuning van zijn eigen duurzaamheidsstrategie gebruikt Apollo Tyres het GPSNR-commitment voor afstemming op de milieudoelstellingen van zijn wereldwijde klanten, waaronder een aantal toonaangevende autofabrikanten waarmee het bedrijf leveringsovereenkomsten voor originele uitrusting heeft.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsrichtlijnen.


 

Vul onderstaand formulier in en upload een kopie van het aankoopbewijs. De Ocean Bottle (bij 4 Vredestein banden) of Dopper (bij 2 Vredestein banden) wordt vervolgens thuisgestuurd.

Actie is van toepassing op aankopen van Vredestein personenwagenbanden, gekocht in de periode van 1 t/m 30 november 2023. Het originele aankoopbewijs kan t/m 15 december 2023 geüpload worden. Na 15 december is meedoen aan de actie niet meer mogelijk. Zolang de voorraad strekt.