Ontvang een unieke Mille Miglia polo | Vredestein
Mille-Miglia.jpg

Ontvang een unieke Mille Miglia polo

Bij aankoop van een set Vredestein Classic-banden, een unieke Vredestein Mille Miglia polo kado!

Als vooraanstaand premium bandenmerk met een rijke geschiedenis sinds 1909 heeft Vredestein veel overeenkomsten met de Mille Miglia rally voor klassieke auto’s. Het is de eerste keer dat een bandenproducent deze prestigieuze rol als sponsor speelt. Naast de vele auto’s die zijn uitgerust met de klassieke banden van Vredestein, speciaal ontworpen voor oldtimers, heeft het bandenmerk een eigen team dat meedoet aan de Mille Miglia.

Zoals gewoonlijk is deelname aan de race beperkt tot auto’s die voor 1957 zijn geproduceerd en die meededen aan één of meerdere van de oorspronkelijke Mille Miglia rally’s. Zeven van dergelijke vintage auto’s vertegenwoordigde Vredestein aan de start op de Viale Venezia in Brescia, geleid door een spectaculaire Mercedes-Benz 300 SL.

Tijdens de Mille Miglia is het shirt onder andere gedragen door Formule 1-coureur Jochen Mass. De beroemde Duitser heeft succesvol deelgenomen aan meer dan honderd F1 races waarna hij een grote rol speelde in de Europese Toerwagen Kampioenschappen in de jaren ’70.  

 

ONTVANG JOUW UNIEKE MILLE MIGLIA POLO

Deze actie geldt alleen voor alle Vredestein Classic-banden (Sprint Classic, Grip Classic, Snow Classic, Transport Classic) en is geldig op alle aankopen van 1 t/m 16 juli 2017. U kunt uw aankoopbewijs nog tot 23 juli uploaden.

Factuur uploaden Bekijk actievoorwaarden