Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg
Website_VW Touareg news 1.jpg

Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg

De kwaliteit en prestaties van de producten van Apollo Vredestein hebben erkenning gekregen van Duitse autofabrikant Volkswagen, die recentelijk besloot om de nieuwe Volkswagen Touareg uit te gaan rusten met twee 18" premium producten van Vredestein.

De Vredestein Ultrac Satin 255/60 R18 108W die door Volkswagen is geselecteerd, wordt gekenmerkt door zijn lage rolweerstand, zijn unieke tractieverbeterende hars en Z-vormige groeven in het loopvlak die zorgen voor een uitstekende grip en weglegging op nat wegdek. Deze premium zomerband levert daarnaast uitstekende prestaties en verlaagt tegelijkertijd de CO ₂-uitstoot.

Het andere bandenmodel dat door Volkswagen is gekozen, is de Vredestein Quatrac 5 255/60 R18 108V, een succesvolle allseason-band en tevens testwinnaar, waarvan er sinds zijn introductie in 2014 al ruim vijf miljoen zijn verkocht. De Quatrac 5 is ontwikkeld met meer dan 20 jaar allseason-ervaring en garandeert een perfecte grip in bochten en een snelle acceleratie, zelfs op sneeuw en ijs. De Quatrac 5 is ook voorzien van het Three Peak Mountain Snowflake-symbool, wat aangeeft dat hij voldoet aan de richtlijnen van landen waar winterbanden verplicht zijn.

 

Dit is een belangrijke mijlpaal in de premium- en ultra-high performance-strategie van Vredestein - Mathias Heimann (President Europe, Apollo Vredestein)

Beide banden bieden een hoge mate van comfort en uitstekende prestaties, zelfs op een nat wegdek. Apollo Vredestein kijkt ernaar uit om eigenaren van de nieuwe Volkswagen Touareg het rijplezier met deze premium-banden te laten ervaren.

 "We zijn trots dat Vredestein is gekozen als OE-merk voor de Volkswagen Touareg in Europa", aldus Mathias Heimann - President Europe van Apollo Vredestein. "Dit is een belangrijke mijlpaal in de premium- en ultra-high performance-strategie van Vredestein."