Banden kopen

Supercar Sunday is er weer!

Bij aankoop van twee of meer Vredestein-banden ontvang je twee gratis tickets ter waarde van €50 voor Vredestein SuperCar Sunday én je maakt kans om die dag zelf over het circuit te rijden!

SCS_Website promo image ZONDER TEXT- 1205x673 px_2020.jpg
Mark 8 Promo image.jpg

Nieuwe Golf Mark 8 krijgt Vredestein-banden als OE-uitrusting

Het grote aantal Vredestein-banden dat als voorkeurskeuze van de fabrikant is gemonteerd, blijft groeien. Volkswagen heeft Vredestein opdracht gegeven om drie toonaangevende banden uit het assortiment te leveren voor de opwindende nieuwe VW Golf Mark 8.

Wintrac Pro profileert zich in de winterbandentest van Auto Bild Sportscars

Het Duitse automagazine Auto Bild Sportscars heeft onlangs zijn jaarlijkse winterbandentest uitgevoerd en de Wintrac Pro van Vredestein beoordeeld als een van de beste bandmodellen. 

01-VR-Wintrac-Pro-lifestyle-promo-Label-NL.jpg
Promo-fabrikant-3.jpg (2)

All-season fabrikant van het jaar

Het premium merk Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild erkend vanwege zijn expertise in all-season banden met de benoeming tot all-season fabrikant van het jaar. Het merk heeft vorige maand ook een belangrijke mijlpaal bereikt met de productie van zijn 22 miljoenste all-season band.

ALL-SEASON BANDEN DOORSTAAN ALLE PRAKTIJKTESTS MET GLANS

De recentelijk geïntroduceerde Vredestein Quatrac Pro, de eerste hoogwaardige all-season band voor uitermate veeleisende toepassingen, heeft bovenmatig goed gepresteerd tijdens de allseason-test die door het gerespecteerde Duitse tijdschrift Auto Bild werd uitgevoerd voor de oktobereditie van het blad.

All-season-test-Promo.jpg
BLUE HALO NEW Wintrac Pro.jpg

Trotseer de winter: De nieuwe Wintrac Pro

Apollo Vredestein heeft vandaag een gloednieuwe Vredestein-winterband met zeer hoge prestaties geïntroduceerd. De Vredestein Wintrac Pro werd onthuld tijdens een speciaal productintroductie-evenement op The Tire Cologne en zal zorgen voor ongeëvenaarde winterprestaties voor auto's met het grootste vermogen

Vredestein OEM-banden voor Volkswagen, SEAT en Ford

Vredestein is geselecteerd voor de eerste montage van de Volkswagen Polo, SEAT Ibiza en Ford EcoSport. De levering aan de drie autobedrijven is inmiddels begonnen.

DB2017AU01248_small.jpg
The new Volkswagen Touareg  (1).jpg

Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg

De kwaliteit en prestaties van de producten van Apollo Vredestein hebben erkenning gekregen van Duitse autofabrikant Volkswagen, die  recentelijk besloot om de nieuwe Volkswagen Touareg uit te gaan rusten met twee 18" premium producten van Vredestein.