Nieuwe campagne Vredestein-landbouwbanden: #LIVETHELAND | Vredestein
OHT-traxion-2.jpg

Nieuwe campagne Vredestein-landbouwbanden: #LIVETHELAND

Bandenmerk Vredestein gaat met de pay-off #LIVETHELAND van start met een nieuwe campagne voor haar landbouwbandendivisie. Hiermee wil het merk zich specifiek richten op de agrarische sector, waarin de thema’s ‘Feel the freedom’ en ‘Experience the performance’ centraal zullen staan.

Na de lancering van de zeer succesvolle #ROCKTHEROAD-campagne voor de personenwagenbanden, komt bandenfabrikant Apollo Vredestein nu met een speciaal op de agrarische sector gerichte vorm van communicatie om het merk ook daar verder te versterken. Vredestein noteerde een flinke afzetgroei in dit segment, wat er onder meer toe leidde dat de productiecapaciteit van landbouwbanden werd uitgebreid. In de nieuwe campagne #LIVETHELAND ligt de nadruk op prestaties en vrijheid, voor mens en machine.

 

Feel the freedom. Experience the performance

De pay-off #LIVETHELAND staat voor de binding die een agrarisch ondernemer heeft met zijn omgeving. Mede dankzij de banden van Vredestein kan deze ondernemer optimaal presteren. Banden met een lange levensduur en goede prestaties; dat leidt tot een hogere productiviteit en lagere kosten. Dat bewustzijn wil Vredestein oproepen met de nieuwe communicatie-uitingen. Het gevoel van vrijheid en het hoge prestatieniveau komen tot uiting in de boodschap ‘Feel the freedom. Experience the performance’. Vredestein koppelt het gevoel van vrijheid onder meer aan het maken van eigen keuzes als vrije ondernemer – bijvoorbeeld ten aanzien van de wijze van landbewerking en de keuze voor een landbouwmachine- en bandenmerk – en het genieten van het landleven in de vrije natuur. Maar agrariërs ervaren natuurlijk bovendien een stuk vrijheid, doordat ze dankzij de topprestaties van Vredestein-banden tijd en geld besparen, welke weer geheel naar eigen inzicht en belang geïnvesteerd kunnen worden in gezinsleven en bedrijf.

 

De nieuwe campagne wordt vanaf nu internationaal uitgerold.