Live the land film
Article Header Hero Live The Land.jpg

Live the land: Vredestein viert het boerenleven

Premium bandenmerk Vredestein heeft een promotiefilm geproduceerd als eerbetoon aan boeren, hun verbinding met het land en het harde werk dat ze dagelijks verrichten. De film, gemaakt door de bekroonde Amsterdamse studio Sounds Like Film, is het resultaat van negen maanden filmen en is onderdeel van Vredesteins Live the Land-campagne voor zijn landbouwbandenportfolio.

De videoclip belicht het leven op het platteland vanuit het perspectief van de boer, met een mengeling van plezier en trots. Het verhaal wordt geïllustreerd door filmische shots van prachtige landschappen gedurende de vier seizoenen, het werk dat elke dag weer met liefde wordt uitgevoerd en het gezinsleven van de verschillende generaties. Voor de clip is negen maanden gefilmd gedurende bijna het hele jaar, 's ochtends vroeg en 's avonds laat, om de juiste lichtinval en de werkzaamheden op een typische boerderij goed in beeld te brengen.

 

Live the Land-campagne

De video is onderdeel van Vredesteins Live the Land-campagne die werd geïntroduceerd in 2016 en richt zich op prestaties en vrijheid voor mens en machine.De gunstige uitwerking van LIVE THE LAND wordt zichtbaar in de verbondenheid van de landbouwers met hun omgeving. De campagne toont ook hoe de lange levensduur van de banden van Vredestein boeren helpen uitstekend te presteren, wat resulteert in een hogere productiviteit en lagere kosten. Vredestein helpt boeren tijd en geld te besparen, wat hun meer vrijheid geeft in zowel het privé- als het professionele leven.

 

Landbouwbanden assortiment

Klik hier om alle landbouwbanden te bekijken

Naar alle banden